Dimitri Yocarini, algemeen directeur Olympia en Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax.
Dimitri Yocarini, algemeen directeur Olympia en Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax.

Arbeidsbemiddelaar Olympia en AFC Ajax bundelen krachten

Algemeen 434 keer gelezen

Oud-Beijerland - Arbeidsbemiddelaar Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, heeft met trots aangekondigd dat ze Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd worden. 

Deze strategische samenwerking verbindt twee Nederlandse organisaties die een passie delen voor het identificeren en ontwikkelen van toekomstig talent en de maatschappelijk impact die ze maken. Samen maken ze werk van de toekomst. De samenwerking is veel meer dan alleen een sponsoring. Beide bedrijven vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst. Olympia helpt mensen aan werk dat ertoe doet. Werk dat voor iedereen op een andere manier van betekenis is. De jeugd is de toekomst. In de sport, en op de arbeidsmarkt. Als hoofdsponsor van de Ajax Jeugd zet Olympia zich in om jong talent te ondersteunen en ontwikkelingskansen te bieden. 

Vestiging Oud-Beijerland

Ook voor de Olympia vestiging in Oud-Beijerland biedt deze samenwerking kansen. Ondernemer Frances Pas deelt dan ook het enthousiasme. “In de Hoeksche Waard zijn we een gevestigde naam. Klanten en uitzendkrachten weten ons te vinden. Maar dat we nu ook landelijk zo zichtbaar worden, is natuurlijk geweldig. En lokaal kunnen we er heel goed op inspelen. Hoe tof is het als wij straks met goede relaties wedstrijden kunnen bezoeken, ballenjongens- of meisjes kunnen leveren, een gesigneerde bal kunnen verloten onder fans of wat dan ook. De mogelijkheden zijn enorm. Uiteraard ben ik me bewust van het feit dat we onder de rook van Rotterdam liggen en dat er wellicht veel supporters zijn voor de Rotterdamse club, maar er zijn natuurlijk ook kaarten voor Ajax-Feyenoord….’ 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant