Bram toont één van zijn werken.
Bram toont één van zijn werken.

Bram Vijfhuize exposeert in bieb Nieuw-Beijerland

Algemeen 498 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - Vanaf 1 mei tot 28 augustus exposeert de kunstschilder Bram Vijfhuize in de Openbare Bibliotheek van Nieuw-Beijerland. 
Bram Vijfhuize is geboren op Goeree-Overflakkee en woont nu in Oud-Beijerland. In de jaren ‘60 studeerde hij in Utrecht en heeft daar zijn creatieve talenten ontwikkeld. Tijdens zijn werkzame periode bekleedde hij verschillende onderwijsfuncties.

Als pensionado heeft hij zijn reeds bestaande creativiteit weer opgepakt en is gaan schilderen. Hij schildert onder andere landschappen, stillevens, portretten, stadsgezichten.

Met hoofdzakelijk acrylverf creëert hij steeds weer een ander onderwerp en maakt daar vervolgens vaak een serie van. Dit doet hij in een eigen stijl en op verschillende ondergronden en bijpassende mediums. Abstract of realisme met zijn eigen touche weergeven is voor hem een uitdaging.

Bram Vijfhuize schildert zijn eigen creaties, maar werkt ook in opdracht. De invloed van aanwezige kunststromingen en andermans creatieve begaafdheid zijn voor hem een inspiratiebron. In het verleden heeft hij ook muur- en wandschilderingen gemaakt.

De expositie van zijn creaties zijn te bezichtigen in de Openbare Bibliotheek Nieuw-Beijerland in de Achterstraat 24 in Nieuw-Beijerland. De bibliotheek is open op dinsdagmiddag van 15.15 tot 17.00 uur, woensdagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur en op de woensdag- en vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant